Vedligehold ludbehandlet gulve

Vedligehold ludbehandlet gulve

Et nyt ludbehandlet gulv skal helst vaskes 4-5 gange med en sæbeopløsning for at mætte gulvet.

Efterfølgende er jævnlig vask med sæbeopløsning med til at holde gulvet pænt og mættet.Ved brug af natur eller hvidpigmenteret sæbe kan du regulere om gulvet skal være mørkere eller lysere. Sæbebehandlede gulve bør støvsuges ofte, således at snavs og lign. ikke trædes ned i gulvet og laver dybe ridser.Der anbefales at vaske med et sæbeprodukt til ubehandlet, lud eller oliebehandlet gulv efter behov.

Anvend så lidt vand som muligt på gulvet.Brug aldrig brun sæbe eller rengøringsmidler indeholdende sulfo.Mindre ridser eller trykmærker kan hovedsagelig fjernes, ved at lægge en våd klud på.

For at beskytte/holde dit gulv pænt længe, anbefales det at alle genstande der står på gulvet, såsom borde, stole, affaldsbeholdere og lignende, forsynes med filtdupper for at undgå ridser og mærker.

Vi anbefaler at du venter ca. 1-2 uger med at lægge løse tæpper på gulvet pga. lyspåvirkning og afhærdning.Har du ikke du ikke selv tid, overskud eller mulighed for at pleje dit olie/lak/sæbe behandlede gulv, har du også mulighed for at benytte dig af vores service/pleje ordning.

Få et tilbud