Gulvbehandling

Gulvbehandling

Der er mange ting at tage højde for når du skal istandsætte dine gulve. Vigtigst er selvfølgelig hvilket slutresultat du gerne vil stå med, og dermed hvad der skal til for at opnå dette med det bedste resultat.

De forskellige former for gulvbehandling har hver deres fordele og ulemper som det er en god ide at sætte sig lidt ind i. I et køkken er det f.eks. en god ide med en gulvbehandling der er lak eller olie baseret, så det er nemmere at tørre spildte væsker op, der ellers ville efterlade mærker.

I spisestuen hvor man ofte flytter rundt på stole og borde, vil der komme overflade ridser uanset efterbehandling.

En gulvbehandling baseret på lud eller voks derimod, giver en blødere overflade der er i stand til at ”rejse” sig igen når man vasker gulvet, hvis der forekommer ridser.

Det kan selvfølgelig også være at du ønsker at indfarve dit gulv, hvilket også er muligt i forskellig udstrækning med de forskellige former for gulvbehandling.

Vedligeholdelsen af dine gulve kan også have indflydelse på hvilken gulvbehandling du bør vælge, da nogle gulvbehandlinger er noget mere vedligeholdelseskrævende end andre.

Vi står selvfølgelig altid klar med gode råd og vejledning til dig, så du får mest mulig glæde af dit nye gulv!

Få et tilbud