Linoleumsgulve

Linoleumsgulve

Linoslib er en banebrydende ny renoveringsteknik af linoleumsgulve.

Kimgulvmand er blandt branchens første, der kan tilbyde denne nye renoveringsteknik af dine gamle og slidte linoleumsgulve.

En renoveringsteknik som får gamle og triste, meget slidte og meget brugte linoleumsgulve til at se ud som nye. Linoslib er miljørigtig af hensyn til længere levetid for indeklimaet.

Og teknikken er hurtig effektiv, og betyder kortere renoveringstid med mindre støj og støvgener. Måden vi gør det på, kan du se på videoen i bunden af siden.

Linoslib er det perfekte valg til linoleumsgulve i køkkener, kontorer, kantiner, fabriksgulve, undervisningslokaler, trappeopgange samt gangarealer. Linoslib giver et flot udseende hvor ekstreme krav til slidstyrke er påkrævet, fx. på skoler, offentlige institutioner eller lufthavne.

Linoslib udføres af certificerede og uddannede professionelle fagfolk. Det er et krav til alle vores ansatte, da vi ønsker at opretholde en høj kundeservice og flotte slutprodukter.

Linoslib er en super stærk løsning, som forlænger levetiden på dit linoleumsgulv med mange år.

Er der et linoleumsgulv som i overvejer at udskifte pga. alder, slid eller et trist udseende så kontakt os før en evt. udskiftning. Vi kan renover det med 3 års garanti og ca. til den halve pris af nyt. Et uforpligtende syn af jeres linoleumsgulve, er altid gratis hos os.

Få et tilbud